Depozitare & Logistică

Din 1991, o parte importantă a livrărilor de alimente congelate către pieţele din România, Moldova şi Ucraina a fost efectuată folosindu-se spaţiile şi echipamentele Frigorifer.

În calitatea sa de importator şi exportator, rolul jucat de societate, al cărei sediu este amplasat strategic, pe malurile Dunării, a fost acela de a asigura efectuarea facilă şi rapidă a operaţiunilor.

De-a lungul anilor am devenit „frigiderul” încăpător al unei bune părţi din Europa de Est, dar acesta este rezultatul dăruirii, expertizei şi angajamentului nostru de a le oferi clienţilor noştri servicii profesioniste de logistică şi depozitare.

De cele mai multe ori, cifrele vorbesc de la sine, aşa că, numai pentru a vă face o idee cu privire la capacitatea totală de depozitare de care dispunem, mai jos vă prezentăm o mică statistică:

  • Capacitatea de depozitare a alimentelor congelate se ridică la 20.000 de paleţi.
  • Alimentele congelate sunt depozitate în încăperi moderne, echipate cu sisteme de depozitare drive-in, la temperaturi controlate care pot fi fixate între +5˚ şi -22˚ Celsius.
  • Instalaţia noastră de ultimă generaţie de refrigerare este echipată cu compresoare ultra-moderne, pe bază de amoniac, prietenoase pentru mediu.
  • Dispunem de propria noastră dană de descărcare pentru navele maritime cu capacitate de până la 5.000 t.