Congelare

Linia de prelucrare a legumelor proaspete este prevăzută cu echipamente tehnologice de ultimă generaţie, inclusiv un răcitor cu aer ghidat prin tunel, de tip IQF (congelare rapidă). Utilizarea acestora asigură prelucrarea rapidă şi eficientă a legumelor, în primele trei ore de la recoltare, legumele păstrându-şi astfel toată bogăţia de substanţe nutritive.

Spre deosebire de legumele proaspete, cele congelate sunt mai rezistente în timp. În ceea ce privește legumele proaspete, substanțele nutritive se pierd pe perioada transportului şi a depozitării la raft.

Iată de ce, la Frigorifer, legumele sunt congelate instantaneu folosind tehnologia de congelare rapidă, prin care integritatea pereţilor celulari nu este deloc afectată, iar legumele îşi păstrează toată savoarea, textura şi culoarea.

Prin procesul de control al calităţii, sunt ambalate numai legumele de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, gustul legumelor congelate instantaneu la Frigorifer este la fel de intens şi de proaspăt ca atunci când au fost culese.